#MoMoMe5AM Start your week great


Pre-work WorkoutNL

Stacks Image 61
In juni van 2018 woog ik 107kg na een paar jaar niks te hebben gedaan. Ik reed nog wel op m’n fiets maar het mocht geen naam hebben.
In juli van 2018 reed een nog dikkere man op een elektrische fiets me omver. Na een halve dag in het ziekenhuis hield ik daar een rugblessure aan over.

Een paar maanden later was mijn rugpijn over en zei ik tegen mezelf dat ik nu de beste vorm van mezelf zou worden.

Ik begon weer serieus te trainen. Ik werd elke dag om 4:30 wakker om voor dat ik naar het werk ging een training te hebben gedaan. Het werd me helemaal duidelijk toen ik m’n trainingen in de ochtend deed.
Vandaag de dag weeg ik weer 77kg en ben ik sterker dan dat ik ooit ben geweest.

Om te “vieren” dat ik 1200 volgers op Strava heb (voor wat het waard is) had ik het idee om een wekelijkse maandag ochtend 5 uur meetup op Zwift te houden voor de wekelijks portie motivatie.
Gewoon om de week met een beetje voorsprong op de rest van de wereld te starten. Omdat ik toch bleef fietsen en er vraag was kwam er een groepje om 6 uur bij.
En als klap op de vuurpijl zijn er nu ook twee groepjes op dinsdag.

Onthoud wel even dat er maximaal 100 Zwifters in een meetup kunnen.
Dus als het onverwacht toch vol is voel je dan niet afgewezen. Mocht er meer vraag zijn zal ik met Zwift contact opnemen voor een oplossing.

Om het mogelijk te maken je toe te kunnen voegen moet je mij wel volgen op Zwift


Q: Waarom zo vroeg wakker worden?
A: Ik kan wel 100 redenen geven, maar de beste is omdat je geweldig bent! Je hebt daarmee de ochtend verslagen en de week overwonnen. Je hebt nu je voorsprong nog voor je naar je werk gaat.

Q: Moet ik betalen voor deze meetups?
A: Nee, deze zijn helemaal gratis, je moet alleen zweten!

Q: Hoe lang zijn deze ritjes?
A: 1 uur per groepje

Q: Is het een wedstrijd?
A: Nee, dit zijn groep ritjes die bij elkaar blijven (doel is groepstrainingen). We rijden op maandags een door mij gemaakte training. Deze ontvangen deelnemers per mail op vrijdag.


Ik hoop je te zien bij de volgende meetup!


Deelnemers ontvangen na afloop een 2 maanden gratis PRO account op www.power-meter.cc

Leuk dat je langs komt. Ik heb geen gevuldekoekjes voor je, dus als dat geen probleem voor je is, klik dan op "Das goed!"